Στα πλαίσια του έργου Medicinal and aromatic plants του προγράμματος eTwinning που συμμετέχει το σχολείο μας, η δασκάλα της Ε κα Καλογερά Έφη μαζί με τους μαθητές της Ε τάξης, αφού έμαθαν για τα βότανα αποφάσισαν να φυτέψουν ρίγανη, μοχίτο και αρμπαρόριζα σε ένα παρτέρι του σχολείου μας με τη βοήθεια του κ. Θανάση.

 

Στα πλαίσια του έργου Medicinal and aromatic plants του προγράμματος eTwinning που συμμετέχει το σχολείο μας, η δασκάλα της Ε κα Καλογερά Έφη μαζί με τους μαθητές της Ε τάξης ετοίμασαν το παρακάτω καταπληκτικόβιβλίο για τα πιο γνωστά βότανα της φύσης.
Τους αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για το χρόνο και τον κόπο που έκαναν για να βγει αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα!
 
Στα πλαίσια του έργου Medicinal and aromatic plants του προγράμματος eTwinning που συμμετέχει το σχολείο μας, η δασκάλα της Ε κα Καλογερά Έφη μαζί με την καθηγήτρια των Αγγλικών κα Κλειδαρά Μαριάνθη, την Πληροφορικό κα Παπαδάκη Αναστασία και τους μαθητές της Ε τάξης ετοίμασαν την παρακάτω παρουσίαση για την παρασκευή του τσαγιού.
 
Στα πλαίσια του έργου Medicinal and aromatic plants του προγράμματος eTwinning που συμμετέχει το σχολείο μας, η δασκάλα της Ε κα Καλογερά Έφη μαζί με την Πληροφορικό κα Παπαδάκη Αναστασία και τους μαθητές της Ε τάξης ετοίμασαν την παρακάτω παρουσίαση για τα πιο γνωστά βότανα της Ελληνικής φύσης.
 
Joomla templates by a4joomla