Ολοκληρώθηκε αυτήν την εβδομάδα η ψηφοφορία για το λογότυπο που θα εκπροσωπήσει το σχολείο μας στο έργο etwinning The Scratch Project!

Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή τους και σας παρουσιάζουμε το νικητήριο λογότυπο!

Greece 14thPSofAcharnes

Από τις αφίσες των Ευρωπαϊκών χωρών που φτιάξαμε στο μάθημα της Πληροφορικής με τους μαθητές της Ε' Τάξης, αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα βιβλίο με τις χώρες των σχολείων-συνεργατών μας στο πρόγραμμα The Scratch Project. Για τις χώρες όπου υπήρχαν παραπάνω από μία αφίσες, πραγματοποιήσαμε ηλεκτρονική ψηφοφορία με τη βοήθεια της εφαρμογής SurveyMonkey και αναδείξαμε τις επικρατέστερες.

Σας παρουσιάζουμε το αποτέλεσμα της δουλειάς των παιδιών αλλά και τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

 

  >

Στα πλαίσια του μαθήματος Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών, η Ε' Τάξη του σχολείου μας θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα συνεργασίας eTwinning με τίτλο "The Scratch Project". Μέσα από παιγνιώδεις δραστηριότητες θα ασχοληθούμε με τον προγραμματισμό στο Scratch και θα δημιουργήσουμε τις δικές μας διαδραστικές ιστορίες και τα δικά μας παιχνίδια! 

Συνεργάτες μας σε αυτό το πρόγραμμα θα είναι σχολεία από συνολικά 12 χώρες! Και για να αρχίσουμε τη συνεργασία, θα δημιουργήσουμε την πρόταση του σχολείου μας για το λογότυπο του προγράμματος. 

Μικροί καλλιτέχνες βάλτε τα δυνατά σας! Το λογότυπο μπορεί να περιέχει τον ήρωα-κατατεθέν του Scratch, το γνωστό μας πορτοκαλί γατάκι. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σημαίες των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ή ό,τι άλλο σκεφτείτε ότι ταιριάζει στο λογότυπο.

Την επόμενη εβδομάδα θα επιλέξουμε με ψηφοφορία το λογότυπο που θα προτείνουμε!

 

 
Joomla templates by a4joomla