Στα πλαίσια του έργου "Traditional Cultures" του προγράμματος eTwinning στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας, οι μαθητές της Έκτης Τάξης γνώρισαν τον παραδοσιακό Τσακώνικο χορό της Πελοποννήσου, έμαθαν την ιστορία του και, βεβαίως, χόρεψαν οι ίδιοι ντυμένοι με παραδοσιακές στολές της Πελοποννήσου.
Ευχαριστούμε θερμά τη δασκάλα των παραδοσιακών χορών, κα Σπυριδούλα Τσίλη, τους μαθητές που έντυσαν το χορό με την καταπληκτική μουσική τους, καθώς και το Σύλλογο Πελοποννησίων Καματερού για τις παραδοσιακές στολές που μας παραχώρησε.
 
Το σχολείο μας και φέτος συμμετέχει στο έργο eTwinning με το πρόγραμμα "Traditional cultures" το οποίο υλοποιείται από τη ΣΤ' Τάξη. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του eTwinning, το σχολείο έλαβε μέρος στο διαγωνισμό "Εβδομάδες eTwinning 2013" με θέμα "Η ταινία μας - Γιατί μας αρέσει το eTwinning". Στο βίντεο που ακολουθεί, παρουσιάζονται οι μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και μας δίνουν μια ιδέα για όλα όσα λατρεύουν στην ενασχόλησή τους με το eTwinning.
Απολαύστε τους!
 
Στα πλαίσια του έργου "Traditional Cultures" του προγράμματος eTwinning που συμμετέχει το σχολείο μας, οι μαθητές της ΣΤ' Τάξης, μαζί με τη δασκάλα του ΣΤ2 κα. Έφη Καλογερά και την πληροφορικό κα. Βιβή Αρβανίτη, έφτιαξαν το παρακάτω βίντεο όπου σας παρουσιάζουν το σχολείο μας.
 
Joomla templates by a4joomla