Οι μαθητές/τριες του τμήματος Δ1, με τη βοήθεια της δασκάλας τους κα Μουσμούτη Πλουσίας, στα πλαίσια της δράσης Let's do it Greece, στην οποία συμμετέχει το σχολείο μας- με θέμα την Ανακύκλωση,- δημιούργησαν καλοκαιρινές συνθέσεις.

Οι μαθητές του τμήματος Δ1, με τη βοήθεια της δασκάλας τους κα Μουσμούτη Πλουσίας, στα πλαίσια της δράσης Let's do it Greece, στην οποία συμμετέχει το σχολείο μας με θέμα την Ανακύκλωση, σκέφτηκαν και τραγούδησαν το τραγούδι Ανακύκλωση μαζί.

Μουσική: Σιτώτης Γιώργος

Δημιουργία & Ανάρτηση Βίντεο: Παπαδάκη Αναστασία 

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το εν λόγω τραγούδι.

Στα πλαίσια της δράσης Let's do it Greece, στην οποία συμμετέχει το σχολείο μας με θέμα την Ανακύκλωση, όλοι σχεδόν οι μαθητές του σχολείου μας ασχολήθηκαν με κάποιο τρόπο με την Ανακύκλωση.

Στην παρακάτω παρουσίαση μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένες όλες τις δράσεις που πραγματοποιήσαμε.

Οι μαθητές του τμήματος Δ1, με τη βοήθεια της δασκάλας τους κα Μουσμούτη Πλουσίας, στα πλαίσια της δράσης Let's do it Greece, στην οποία συμμετέχει το σχολείο μας με θέμα την Ανακύκλωση, μας ενημερώνουν για τον τρόπο και τα υλικά που ανακυκλώνουμε.

Στη συγκεκριμένη παρουσίαση μπορείτε να δείτε και το τραγούδι που σκέφτηκαν οι μαθητές με θέμα την Ανακύκλωση.

Στα πλαίσια της δράσης Let's do it Greece, στην οποία συμμετέχει το σχολείο μας με θέμα την Ανακύκλωση, οι μαθητές της Δ & ΣΤ τάξης, επισκέφτηκαν το κέντρο ανακύκλωσης κουτιών αλουμινίου Canal.

Joomla templates by a4joomla